Oferte Cazare - City Break Marea Britanie la hoteluri de 4* stele 🌆 2024

Cazare - City Break Marea Britanie la hoteluri de 4* stele 2024

Hoteluri de 4 stele din Marea Britanie ofera cazare si facilitati la standarde ridicate. In cele mai multe cazuri, acestea sunt situate central, iar in apropierea lor veti gasi statii de taxi. Camerele hotelurilor de patru stele din Marea Britanie dispun de propria baie, care, de regula, este destul de spatioasa, masurand in jur de 16 mp. De asemenea, camerele pot fi dotate si cu noptiere, lampi, dulapuri, birouri, cuiere, oglinzi, masuta de cafea, canapea sau fotolii. Acestor facilitati, li se poate adauga telefon, mini bar, televizor, articole de toaleta, uscator de par, papuci si halate. Majoritatea hoteluri de 4 stele din Marea Britanie ofera oaspetilor sai si acces la internet. Cele mai multe hoteluri de 4 stele dispun de restaurant, bar sau cafenea.

In Marea Britanie sunt 84 hoteluri care au 4* stele. Puteti vedea aceste hoteluri de 4* stele mai jos.

Vezi hoteluri Marea Britanie

Filtre City Break Marea Britanie la hoteluri de 4* stele 2024

Filtreaza hotelurile din Marea Britanie pe baza numarului de stele:

Mai jos puteti gasi hoteluri de 4* stele in Marea Britanie pentru anul 2024

In Londra sunt 80 hoteluri de 4* stele , din care 250 de hoteluri de 5 stele, 888 de hoteluri de 4 stele, 971 de hoteluri de 3 stele, 218 de hoteluri de 2 stele, 16 hoteluri de o stea.
In England sunt 2 hoteluri de 4* stele , din care 10 hoteluri de 5 stele, 336 de hoteluri de 4 stele, 469 de hoteluri de 3 stele, 37 de hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.
In Scotland sunt un hotel de 4* stele , din care 35 de hoteluri de 5 stele, 184 de hoteluri de 4 stele, 272 de hoteluri de 3 stele, 37 de hoteluri de 2 stele.
In England West Midlands sunt un hotel de 4* stele , din care 66 de hoteluri de 4 stele, 119 de hoteluri de 3 stele, 21 de hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.
In Londra sunt 1226 hoteluri de 4* stele , din care 174 de hoteluri de 5 stele, 466 de hoteluri de 4 stele, 455 de hoteluri de 3 stele, 120 de hoteluri de 2 stele, 11 hoteluri de o stea.
In Birmingham sunt 171 hoteluri de 4* stele , din care 54 de hoteluri de 4 stele, 96 de hoteluri de 3 stele, 20 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.
In Glasgow sunt 141 hoteluri de 4* stele , din care 8 hoteluri de 5 stele, 36 de hoteluri de 4 stele, 77 de hoteluri de 3 stele, 20 hoteluri de 2 stele.
In Liverpool sunt 133 hoteluri de 4* stele , din care 3 hoteluri de 5 stele, 55 de hoteluri de 4 stele, 63 de hoteluri de 3 stele, 11 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.
In Bristol sunt 89 hoteluri de 4* stele , din care un hotel de 5 stele, 44 de hoteluri de 4 stele, 36 de hoteluri de 3 stele, 8 hoteluri de 2 stele.
In London Heathrow Airport sunt 67 hoteluri de 4* stele , din care 2 hoteluri de 5 stele, 37 de hoteluri de 4 stele, 27 de hoteluri de 3 stele, un hotel de 2 stele.

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Marea Britanie de 4* stele , sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sejur în Marea Britanie - Descoperiți o mulțime de atracții turistice

    Orașul Edinburgh, capitala Scoției, este unul dintre cele mai unice orașe din Europa. Acesta este învăluit într-un farmec aparte, fiind străbătut de străduțe pietruite înguste și cuprinzând colțuri întunecate, pe cuprinsul cărora se crede că au avut loc evenimente terifiante. Totodată, turiștii care aleg să viziteze Edinburgh vor descoperi și clădiri și grădini maiestuoase, nenumărate muzee și locuitori amabili și primitori. Turiștii trebuie să știe că în Edinburgh vremea este în general ploioasă, dar asta nu trebuie să le stea în cale, ci din contră, vremea mohorâtă oferă orașului un plus de farmec, învăluindu-l în mister. În jurul orașului Edinburgh se țes nenumărate povești cu fantome, astfel că  neapărat trebuie să explorați străzile sale pe timp de noapte, aleile lui întunecoase, criptele și cimitirele sale.  Este cam greu ca după un sejur în Edinburgh să nu te întorci acasă cu câteva kilograme în plus, deoarece vă va fi greu să spuneți NU mâncărurilor copioase. De altfel, pe cuprinsul Marii Britanii veți descoperi o mulțime de pub-uri. Pe lângă faptul că acestea au tradiții de sute de ani, oferă și acum preparate și băuturi dintre cele mai bune. Orașul Edinburgh numără circa jumătate de milion de locuitori și nu mai puțin de 62.000 de studenți. Orașul este vizitat anual de aproximativ 13 milioane de turiști.

poza Sejur în Marea Britanie - Descoperiți o mulțime de atracții turistice

    Manchester este considerat ca fiind primul oraș modern, deoarece în secolul al XVIII-lea, orașul a fost capitala mondială a producției de bumbac și zona din care s-a răspândit revoluția industrială. Încetul cu încetul, Manchester a fost înzestrat cu muzee, galerii, teatre și biblioteci, precum și cu o arhitectură civică remarcabilă.  Fiind locuit de un număr mare de turiști, orașul Manchester este plin de viață și este înțesat de cluburi și baruri. În anul 2008, Liverpool a împărțit rolul de Capitală Culturală Europeană cu Stavanger. Zona Albert Docks este astăzi sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, astfel recunoscându-i-se rolul jucat în istoria maritimă a Marii Britanii. Turiștii care aleg să viziteze orașul Liverpool vor putea afla informații interesante despre istoria comerțului cu sclavi vizitând singurul Muzeu Internațional al Sclaviei din lume. Dacă plănuiți un sejur în Marea Britaniei și nu știți încă spre ce oraș să vă îndreptați, recomandarea noastră este să alegeți să vizitați Oxford. Aici veți descoperi cea mai veche universitate din Marea Britanie, Universitatea Oxford, care datează din secolul al XI-lea. Totodată, Oxford găzduiește și cel mai vechi muzeu public din Marea Britanie, The Ashmolean. Turiștii se vor putea bucura de shopping într-o piață acoperită  plină de viață și se vor putea distra de minune în cluburile și barurile din oraș. Universitatea Cambridge este a doua cea mai veche universitate din Marea Britanie. Aceasta a fost fondată în anul 1209, când un grup de învățați au părăsit Oxford, după un conflict cu orășenii de aici. Cambridge este mai mic și mai puțin urban decât Oxford, dar, cu toate acestea, este plin de viață și înțesat de galerii de artă, muzee fascinante, teatre, restaurante și pub-uri, astfel că turiștii cu siguranță se vor bucura de un sejur animat.

poza Sejur în Marea Britanie - Descoperiți o mulțime de atracții turistice

   Marea Britanie este o destinație încântătoare mai cu seamă pentru turiștii tineri, care se arată cuceriți de multitudinea de festivaluri și spectacole care au loc pe cuprinsul său. În fiecare oraș mai important al Marii Britanii se desfășoară câteva evenimente de renume internațional, astfel că trebuie doar să fiți la curent cu programul acestora și să vă programați sejururi astfel încât să nu le ratați. Marea Britanie se va dovedi fermecătoare și pentru turiștii pasionați de arhitectură și istorie. Aceștia vor putea descoperi castele de basm, conace grandioase, catedrale impunătoare și mult altele. În topul celor mai fascinante atracții turistice din Marea Britaniei se situează Castelul Windsor. Castelul a fost construit în secolul al XI-lea, iar de atunci a găzduit 39 de monarhi, printre care și pe regina Elisabeta a II-a.  Castelul este deschis publicului larg pe întreaga perioadă a anului, turiștii putând vizita apartamentele de stat, Capela Sfântul Gheorghe, precum și apartamentele private. Castelul găzduiește expoziții temporare și evenimente speciale.

poza Sejur în Marea Britanie - Descoperiți o mulțime de atracții turistice

    Din topul celor mai importante atracții turistice din Marea Britaniei nu putea să lipsească Catedrala din York. Catedrala atrage anual peste 2 milioane de vizitatori din întreaga lume, iar acest lucru nu trebuie să ne mire, din moment ce catedrala este o adevărată capodoperă arhitecturală. Pentru ca lăcașul de cult să ajungă în acest stadiu a fost nevoie de nu mai puțin de 250 de ani. Catedrala este decorată cu sculpturi unice și se mândrește cu cea mai mare colecție de vitralii din lume. Catedrala din York este cea mai mare astfel de construcție din Europa de Nord și una dintre cele mai mari catedrala gotice medievale din lume. Catedrala măsoară 160 metri lungime și 76 metri lățime, timp în care turnurile sale vestice măsoară 56 metri înălțime, iar turnul principal 71 metri înălțime. Marea Britanie se remarcă și datorită numeroaselor sale grădini publice. Încă din secolul al XVIII-lea, grădinarii din Marea Britanie au făcut tot posibilul pentru a aduce în imperiu diverse tipuri de plante exotice.  Clima blândă, un gust special pentru peisagistică și numeroșii grădinari foarte bine pregătiți au făcut ca Marea Britanie să se bucure astăzi de unele dintre cele mai frumoase și mai elegante grădini publice din lume. 

poza Sejur în Marea Britanie - Descoperiți o mulțime de atracții turistice