Oferte Cazare - City Break Birmingham, England West Midlands, Marea Britanie 🌆 2024

Cazare - City Break Birmingham 2024

    Birmingham este al doilea oras  ca mărime din Marea Britanie și cel mai mare oraș din West Midlans. Birmingham   este situat la 177 kilometri nord-vest de Londra . Birmingham a primit privilegiul de a organiza târguri încă din anul 1166, dar prima piață din oraș avea să ia naștere abia în secolul al XIV-lea. Birmingham era lipsit de transportul fluvial, fapt ce a făcut ca până în secolul al XVIII-lea orașul să nu poată să se dezvolte precum un oraș mare. Dacă în secolul al XVII-lea, Birmingham avea în jur de 15.000 de locuitori, în secolul al XVIII-lea, populația orașului a crescut până la 70.000 locuitori. În această perioadă, în Birmingham s-a dezvoltat vertiginos comerțul cu metale, fabricarea de armament, bijuterii fine, nasturi și obiecte de decor din alamă. 

Citeste mai mult

City Break Birmingham 2024 face parte din regiunea England West Midlands din Marea Britanie.

In Birmingham sunt 171 hoteluri, din care 54 de hoteluri de 4 stele, 96 de hoteluri de 3 stele, 20 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.

Filtre City Break Birmingham 2024

Filtreaza hotelurile din Birmingham pe baza numarului de stele:

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Birmingham, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sejur Birmingham - Descoperiți numeroasele atracții ale orașului

    Birmingham este și astăzi centru al industriei ușoare și medii din Marea Britanie. În prezent, cea mai importantă ramură industrială este producția de autovehicule. În zonă se produc și biciclete și motociclete. Birmingham nu stă prost nici în ceea ce privește producția de mașini-unelte. În ultimii 30 de ani ai secolului trecut, sectorul serviciilor s-a dezvoltat extrem de mult, astfel că în prezent a ajuns să rivalizeze cu sectorul de producție.

    Centrul orașului Birmingham cuprinde Piața Victoria și zonele ce o înconjoară. Piața Victoria adăpostește Primăria, care datează din anul 1834, și Casa Consiliului, o clădire în stil renascentist, care a fost construită între anii 1874-1881. Turiștii vor putea vizita în Birmingham și Muzeul și Galeria de Artă. Catedrala Sfântul Filip a fost construită între anii 1711-1725, de către Thomas Archer. Aceasta este una din puținele biserici în stil baroc englez și una dintre cele mai mici catedrale din Marea Britanie. Catedrala este situată în centrul orașului și se face remarcată datorită celor patru vitralii prerafaelite, concepute de către Sir-Edward Burne-Jones. Frumoasă este și curtea interioară a bisericii, care este mărginită de balustrade de fontă și două rânduri de platani. Printre atracțiile turistice ale orașului Birmingham se numără și Biserica Sfântul Paul. Construcția lăcașului de cult a început în anul 1777, fiind sfințită doi ani mai târziu. Biserica a fost proiectată de către Roger Eykyn, pe un teren donat de Charles Colmore. În secolul al XVIII-lea, Biserica Sfântul Paul era frecventată de către cei mai importanți comercianți din oraș, iar stranele sale erau tranzacționate la fel ca mărfurile. Lăcașul de cult are plan dreptunghiular, partea superioară a turnului fiindu-i adăugată între anii 1822-1823. Lăcașul de cult a avut foarte mult de suferit în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial, daunele fiind reparate între anii 1949-1951. În topul celor mai importante edificii din Birmingham se situează și Biblioteca Centrală, una dintre cele mai mari biblioteci de pe cuprinsul Marii Britanii.

poza Sejur Birmingham - Descoperiți numeroasele atracții ale orașului


   În timpul sejurului în Birmingham, turiștii se vor putea bucura de plimbări pe canalele orașului. În secolul al XVIII-lea, peste 100 de bărci treceau zilnic prin centrul orașului. În timpul croazierei prin oraș, turiștii vor putea admira diverse atracții ale orașului. De altfel, o croazieră este o modalitate extrem de pitorească de a descoperi orașul, timp în care vă veți și relaxa și vă veți bucura de soare.

   Una dintre cele mai selecte zona ale orașului Birmingham este Cartierul Bijuteriilor, unde turiștii vor descoperi restaurante rafinate, baruri, muzee, galerii de artă și magazine cochete. Cu toate acestea, cartierul este cunoscut datorită celor peste 100 de magazine de bijuterii, astfel că veți putea să achiziționați inele cu diamante sau bijuterii cu pietre prețioase, care să vă amintească de călătoria în Birmingham. Cât privește cazare, recomandările noastre sunt: Aparthotel Adagio Birmingham C, Copthorne Hotel Birmingham, Hotel Birmingham Marriott, Hotel Crowne Plaza Birmingham, Hotel Hillscourt, Hotel Hogarths, Hotel Holiday Inn Solihull, Hotel Marriott Birmingham și altele. 

poza Sejur Birmingham - Descoperiți numeroasele atracții ale orașului