Oferte Cazare - City Break Bristol, England, Marea Britanie 🌆 2024

Cazare - City Break Bristol 2024

   Orașul   Bristol este situat în sud-vestul Marii Britanii, la circa 190 kilometri de Londra.   Orașul Bristol   este un port maritim cu istorie și un important centru comercial. Orașul se întinde pe o suprafață de 110 kilometri pătrați, iar în anul 2011 era locuit de 428.234 persoane. Bristol este capitala comitatului Avon. Denumirea orașului Bristol provine din limba engleză veche, „brycgstow” însemnând „locul de la pod”. De altfel, podul este și astăzi un adevărat simbol al orașului.  Bristol este considerat în unanimitate ca fiind cel mai vechi port al Marii Britanii. Începând cu secolul al VI-lea, comerțul pe calea apei era extrem de dezvoltat. În secolul al XVI-lea, orașul Bristol se mândrea deja cu portul său, având un comerț extern și intern extrem de important. Între secolele XVII-XVIII, orașul Bristol s-a remarcat datorită procesării zahărului și a tutunului. Aceste materii prime erau importante din coloniile americane ale Marii Britanii, iar la schimb, Bristol le oferea textile, ceramică, sticlă și alte produse de manufactură. Importul de zahăr și cacao din Africa de Vest a dus la dezvoltarea industriei ciocolatei. 

Citeste mai mult

City Break Bristol 2024 face parte din regiunea England din Marea Britanie.

In Bristol sunt 89 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 44 de hoteluri de 4 stele, 36 de hoteluri de 3 stele, 8 hoteluri de 2 stele.

Filtre City Break Bristol 2024

Filtreaza hotelurile din Bristol pe baza numarului de stele:

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Bristol, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sejur în Bristol, un oraș încărcat de culoare

   O partea importantă a orașului Bristol a fost distrusă în timpul bombardamentelor din timpul Celui De-al Doilea Război Mondial. După conflagrație, orașul a fost supus unei replanificări. Prin urmare, în anul 1956 a fost construită Casa Consiliului, alte edificii publice și un centru comercial în Broadmead. Bristol este și un important centru educațional, cele mai importante școli de pe cuprinsul său fiind: Bristol Grammar School și Cathedral School. Orașul Bristol se mândrește și cu o universitate, care a fost înființată în anul 1909. În ceea ce privește edificiile religioase, cea mai importantă biserică din Bristol pe care o veți putea vizita este Biserica St. Mary Redcliffe. Lăcașul de cult datează din secolul al XIV-lea, iar datorită măreției și stilul său gotic, Biserica St. Mary Redcliffe este una dintre cele mai frumoase biserici parohiale din Marea Britanie.  Catedrala din Bristol își are originile în abația Sf. Augustin din Canterbury și este faimoasă datorită porții sale de acces.  Printre cele mai notabile clădiri care au scăpat de bombardamentele din timpul războiului se numără și Teatrul Regal. Turiștii care aleg să viziteze Bristol nu pot rata podul suspendat, navele istorice, grădina zoologică și muzeele de pe cuprinsul orașului. Renumitul pod suspendat Clifton a fost proiectat de către inginerul Isambard Kingdom Brunel. Podul a fost finalizat în anul 1864, dar Brunel a murit înainte de-ași vedea opera gata. Lucrările de construcție au început în anul 1831, dar proiectul s-a împotmolit într-o mulțime de dificultăți economice și politice. Prin urmare, în anul 1843 doar turnurile sale erau finalizate, în acest an proiectul fiind abandonat. Inițial podul a fost gândit pentru traficul trăsurilor, însă în prezent este străbătut zilnic de către 11-12  mii de vehicule. Podul Clifton este absolut spectaculos, fiind dispus pe stâncile defileului Avon. Acest fapt a făcut ca podul suspendat să se transforme într-un adevărat simbol al orașului Bristol. Podul atrage numeroși vizitatori, care doresc să se bucure de priveliștile cheilor Amvon.

poza Sejur în Bristol, un oraș încărcat de culoare

   În cazul în care plănuiți să vă petreceți sejurul în Bristol, alături de copii, nu puteți rata Grădina Zoologică din Bristol. Aceasta este cea de-a cincea cea mai veche grădină zoologică din lume, se întinde pe o suprafață de 12 acri și găzduiește peste 300 de specii de animale din toate colțurile globului. În timpul vizitei la Grădina Zoologică din Bristol, turiștii vor putea vedea 2 gorile, leneși, căprioare și multe altele. În plus, vizitatorii vor putea admira insecte, reptile, lilieci, un acvariu cu pești și alte atracții. Copiii se vor putea distra în locul de joacă aventuros. Când toate aceste activități vă vor stoarce de energie, nu vă rămâne decât să serviți masa în cadrul Restaurantului Hide.

poza Sejur în Bristol, un oraș încărcat de culoare

   Bristol este un oraș plin de culoare, iar pentru a vă convinge de acest lucru trebuie doar să faceți o plimbare pe străzile sale. În plus, Bristol este un oraș nonconformist, arta stradală fiind aici prețuită la adevărata sa valoare. Unele clădiri din oraș sunt împodobite cu picturi demne de marii pictori ai lumii. Turiștii care doresc să descopere această latură a orașului Bristol trebuie să ia la pas Gloucester Road. Orașul Bristol găzduiește și cel mai mare festival de artă urbană din Europa, UpFest. Bristol cu siguranță nu poate fi considerat un oraș plictisitor, mai ales în lunile de vară, turiștii vor putea lua parte la o mulțime de festivaluri, dintre care cele mai interesante sunt: Ballon Fiesta, care se desfășoară în luna august, Harbour Festival, organizat în fiecare iulie, și UpFest, care are loc tot în luna iulie. Distracția este cuvântul care ar descrie cel mai bine orașul Bristol.  Pe lângă numeroasele festivaluri pe care le găzduiește, în Bristol veți descoperi și o mulțime de parcuri de distracție. 

poza Sejur în Bristol, un oraș încărcat de culoare