Oferte Cazare - City Break Edinburgh, Scotland, Marea Britanie 🌆 2024

Cazare - City Break Edinburgh 2024

     Orașul Edinburgh are o istorie bogată, bazele sale fiind puse în perioada romană. Orașul a fost cândva un important câmp de luptă, pe cuprinsul său fiind purtate numeroase bătălii. În prezent, orașul are un farmec romantic, timpurile cavalerilor templieri nefiind încă pierdute în negura timpului. Atunci când plănuiți să petreceți un sejur în Edinburgh , există câteva atracții turistice pe care nu le puteți rata. După ce le-ați bifat pe toate acestea nu vă rămâne decât să explorați și alte colțișoare ale orașului, care vă surescită interesul. Castelul Edinburgh este fără doar și poate cea mai importantă atracție a orașului, fiind urmat îndeaproape de Galerii Naționale Scoțiene și numeroasele muzee și parcuri din oraș. Orașul Edinburgh are și o latură obscură, în legătură cu străzile orașului vechi fiind țesute tot felul de povești, care mai de care mai înfricoșătoare. O simplă plimbare   de-a lungul acestor străzi va fi de ajuns pentru a afla această istorie mai puțin cunoscută a orașului. 

Citeste mai mult

City Break Edinburgh 2024 face parte din regiunea Scotland din Marea Britanie.

In Edinburgh sunt 139 hoteluri, din care 18 hoteluri de 5 stele, 58 de hoteluri de 4 stele, 55 de hoteluri de 3 stele, 8 hoteluri de 2 stele.

Filtre City Break Edinburgh 2024

Filtreaza hotelurile din Edinburgh pe baza numarului de stele:

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Edinburgh, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sejur în Edinburgh - Ocazia perfectă pentru a afla mai multe despre istoria Scoției

     Turiștii care aleg să viziteze Edinburgh nu pot rata castelul din oraș. Castelul Edinburgh este cel mai faimos castel din Scoția și are în spate o istorie extrem de complexă. Cea mai veche parte a castelului, Capela Sfânta Margareta, datează din secolul al XII-lea. Sala Mare a castelului a fost ridicată în timpul domniei lui Iacob al IV-lea, în jurul anului 1510. Bateria Half Moon datează din secolul al XVI-lea, iar Memorialul Național al Războiului Scoțian a fost construit după Primul Război Mondial. Castelul este situat pe vârful Castle Rock, de unde turiștii se vor putea bucura de priveliști extraordinare asupra orașului. Castelul Edinburgh păstrează cele mai importante artefacte scoțiene, precum Honors of Scotland, cele mai vechi bijuterii ale coroanei britanice, și Piatra Destinului, un simbol al monarhiei scoțiene.

  Scoția este o destinație de vacanță cunoscută pentru vremea mohorâtă, însă dacă veți fi surprinși de ploaie, să nu vă îngrijorați că nu veți avea ce vizita. În timpul sejurului în Edinburgh, atunci când vremea se dovedește capricioasă, puteți vizita Muzeul Național al Scoției. Muzeul este una dintre cele mai importante atracții turistice ale Scoției, iar partea bună este că accesul este gratuit. Muzeul Național al Scoției adăpostește peste 20.000 de artefacte unice, astfel încât poate fi vizitat de o gamă largă de turiști. Puteți petrece în acest muzeu chiar și o zi întreagă, deoarece veți putea explora atracțiile Egiptului, veți afla informații interesante despre minunile naturii și chiar despre tehnologia modernă. În zilele senine, de pe terasa Muzeului Național al Scoției veți putea admira priveliști senzaționale către Castelul Edinburgh. 

poza Sejur în Edinburgh - Ocazia perfectă pentru a afla mai multe despre istoria Scoției

   Una dintre cele mai interesante activități de care vă puteți bucura în Edinburgh este vizitarea Arthur´s Seat din Holyrood Park. Arthur´s Seat este un vulcan antic, situat la 251 metri altitudine față de nivelul mării, astfel încât, de aici, turiștii se vor bucura de priveliști de 360º asupra orașelor Edinburgh și Lothians. Totodată, turiștii vor putea vedea rămășițele medievale ale Capelei Sfântul Anton sau vor putea hrăni rațele și gâștele de pe Lacul Duddingston. Parcul Holyrood este străbătut de o serie de trasee de drumeții, care pot fi parcurse de către toate categoriile de turiști.

În topul atracțiilor pe care nu trebuie să le ratați în cazul în care ajungeți în Edinburgh se numără și Monumentul Scott. Monumentul a fost construit în anul 1832 și a fost dedicat uneia dintre cei mai iubiți scriitori scoțieni, Sir Walter Scott. Monumentul este situat în capătul estic al Princes Street Gardens, are o arhitectură gotică și este decorat cu sculpturi ale celor mai populare personaje din romanele celebrului scriitor. Turiștii care se vor încumeta să urce cele 287 trepte care duc spre vârful său vor fi recompensați cu vedere impresionante asupra orașului Edinburgh. Monumentul Scott găzduiește și un muzeu, în a cărui colecție veți putea admira diverse obiecte din viața și activitatea lui Sir Walter Scott. 

poza Sejur în Edinburgh - Ocazia perfectă pentru a afla mai multe despre istoria Scoției

    Vă doriți ca sejur în Edinburgh să fie o experiență de neuitat? Dacă răspunsul este „Da”, atunci această activitate este pentru dumneavoastră. Va trebuie doar să vă treziți devreme și să urcați în vârful dealului Calton,  de unde veți putea admira unele dintre cele mai spectaculoase răsărituri ale soarelui. Dealul Calton este sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și găzduiește o serie de monumente istorice, unul dintre cele mai importante fiind Monumentul Național, care este inspirat după Partenonul din Atena. Turiștii pasionați de artă și nu doar aceștia vor avea ocazia de a vizita Galeria Națională Scoțiană de Artă Modernă. Aceasta adăpostește opere de artă din anii 1900 până în prezent, turiștii având ocazia să admire capodopere semnate de Pablo Picasso. Matisse, Emine, precum și lucrări ale artiștilor scoțieni contemporani.

   În cazul în care timpul vă permite, sfatul nostru este să nu ratați Castelul și Grădinile Lauriston. Castelul este dispus la circa 20 de minute distanță de centrul orașului Edinburgh, într-o zonă extrem de liniștită. Vizitând castelul veți descoperi o parte din istoria Scoției, veți rămâne impresionanți de interioare edwardiene ale castelului. Pentru ca experiența să fie cu atât mai interesantă, vă recomandăm să optați pentru un tur ghidat. După aceasta vă puteți retrage în grădina japoneză, care este o adevărată bijuterie necunoscută a Edinburghului

poza Sejur în Edinburgh - Ocazia perfectă pentru a afla mai multe despre istoria Scoției